marți, 10 iulie 2012

Aparate aer conditionat Hokkaido


Brandul japonez Hokkaido a devenit recunoscut in intreaga lume prin calitate si inovatie. Produsele Hokkaido sunt rezultatul unui efort continuu in cercetare si inovare tehnologica. Acestea se afla intr-o continua evolutie, care consta in gasirea celor mai bune solutii pentru diminuarea consumului de energie si protectia mediului inconjurator.
Hokkaido ofera o gama completa si diversa de aer conditionat monosplit, cu tehnologie inverter sau fara, cu un design atractiv care se poate utiliza atat in mediul rezidential cat si cel comercial. Aparatele de aer conditionat au un design simplu si modern si se pot instala pe perete, oferind maximum de confort clientilor care-l aleg.
Datorita multiplelor avantaje, aparatele de aer conditionat Hokkaido sunt unele din cele preferate de clientii din Romania. De aceea firmele de profil de pe piata locala, comercializeaza intreaga gama de aparate apartinand acestui brand. Alaturi de produsele oferite, acestea pun la dispozitie clientilor interesati si service de specialitate dar si montaj de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu