marți, 3 iulie 2012

Aparate de aer conditionat recomandate recent pe aerconditionat.org

http://www.aerconditionat.org/
Aparate de Aer conditionat prezentate recent pe www.aerconditionat.org

Aer conditionat Vortex - 12000BTU
2 Jul 2012, 11:32 pm
Produsul zilei de astazi se remarca prin performanta excelenta la un pret accesibil. Vortex este o firma prestigioasa, un lider in industria aparatelor de aer conditionat, acest model adaptandu-se perfect in orice mediu. Aerul revigorant este raspandit in mod ideal, fiind usor de curatat, avand zgomot redus, filtru de antipraf, diverse puteti de ventilatie, modul sleep, display LCD.
Aer conditionat Gree 9000 BTU GWH-09NA
2 Jul 2012, 12:45 am
Produsul pe care vi-l prezentam astazi este dotat cu functii de ultima generatie, avand un pret care se potriveste oricarei categorii de clienti. Datorita calitatii superioare accesibile, acest model este unul dintre cele mai vandute de pe piata de profil. Protejati-va de canicula, alegeti inteligent si contactati-ne pentru comanda, apeland la metodele prezentate pe site.

Aer conditionat Platinium - 18000BTU - 18HRW/R2
1 Jul 2012, 12:59 am

Produsul zilei de astazi se deosebeste prin calitatile extraordinare pe care le are, alaturi de designul practic si modern, care ofera un aspect placut oricarui spatiu unde este amplasat, fie el sediu de firma, sau locuinta. Este unul dintre cele mai vandute modele, si este disponibil in mai multe culori si marimi.
Principalul avantaj in achizitionarea acestui aparat de aer conditionat ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu