marți, 24 iulie 2012

Promotii aer conditionat

http://www.aerconditionat.org/

Aparate de aer conditionat recomandate astazi pe www.aerconditionat.org

Aer conditionat Nordstar - KFR-35GW 12000BTU inverter
23 iulie 2012 16:42

Comandand acest produs de astazi, veti avea ocazia sa va bucurati din plin de vara, beneficiind de cele mai avansate si inteligente functii, dotarile sale fiind extrem de utile in orice decor. Printre acestea, se numara: programare pornire/oprire, modul sleep, ( aparatul se adapteaza la necesitatile de confort pe timp de noapte), distributie multidimensionala a aerului, deumidificare, fil

Aer conditionat Hitachi - Hitachi - RAS-35WX8
22 iulie 2012 17:42

Astazi va prezentam una dintre cele mai populare marci de aparate de aer conditionat din lume. Stocul nostru cuprinde o gama larga de produse care apartin acestei firme respectabile, invitandu-va sa utilizati metodele de contact preferate, afisate online. Acest model are un design placut, o garantie de 5 ani si functioneaza ireprosabil chiar si in conditii de temperatura inalte.

Aer conditionat samsung - AQV-12ASA Mont Blank 12000 btu Inverter
21 iulie 2012 20:17

Acest model inegalabil apartine unei firme care este una dintre cele mai populare pe piata de profil, deosebindu-se prin dotarile moderne capabile sa furnizeze confortul in orice conditii de temperatura. Noile aparate Samsung dispun de un nou sistem de tip lama cu unghi larg, care impune o deschidere de pana la 90 de grade.
Produsul de astazi este un model inventer, ap

Aer conditionat Whirlpool - Dublusplit Whirlpool Slim AMD006 9000+9000 Btu
20 iulie 2012 23:06

Marca Whirlpool va ofera cu fiecare produs lansat solutii inteligente de confort pentru orice mediu de amplasare, pentru a va face viata mai frumoasa! Produsul pe care vi-l recomandam astazi are un design stilat compact, agent de racire ecologic R410A, face parte din clasa de energie A sau B in modul de racire.
Dispune de functii dintre cele mai avansate si anume: Al s

Aer conditionat Daikin - FTXN50K 18000 BTU inverter
19 iulie 2012 21:34

Veti avea numeroase avantaje daca alegeti produsul zilei de astazi. Designul inovator ofera stil oricarui decor, iar functiile moderne ale acestui aparat de aer conditionat va ofera avantaje multiple si confortul mult dorit in zilele toride de vara. Vi-l recomandam cu incredere si va invitam sa-l comandati prin metoda de contact favorita.
Modulul sleep va ofera un somn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu