vineri, 27 iulie 2012

Modele noi de aparate!

http://www.aerconditionat.org/

Aparate de aer conditionat recomandate astazi pe www.aerconditionat.org

Aer conditionat Chigo - CS-35V3A-M107AH5C 12000 BTU inverter
26 iulie 2012 23:09

Acest aparat de aer conditionat este special creat pentru uz casnic sau comercial. Produsul de astazi reprezinta solutia ideala pentru dumneavoastra, intrucat indeplineste cu succes raportul dintre calitate si pret. Are un design atractiv si se poate integra cu usurinta in orice decor. Veti fi placut surprinsi de dotarile incorporate.
Va invitam sa comandati acest mode

Aer conditionat Yamato - 24000BTU - HW24
25 iulie 2012 23:29

Aparatele de aer conditionat care apartin de firma Yamato au un succes enorm in vanzari, datorita tehnologiei de ultima generatie si dotarilor inteligente care va permit sa va bucurati de fiecare moment, indiferent de anotimp. Toate produsele din aceasta marca dispun de compresoare Toshiba si schimbatoare de caldura eficiente.
Vi-l recomandam cu incredere, datorita rap

Aer conditionat Vinchi - 12000BTU - Vinchi
24 iulie 2012 17:59

Acest produs merita toata atentia dumneavoastra, datorita functiilor sale moderne, care il propulseaza in topul vanzarilor. Motivul principal pentru care sa-l achizitionati consta in faptul ca aparatul rezista si se adapteaza perfect unor conditii de temperatura si umiditate foarte ridicate, avand o garantie de 2 ani integral. Este destinat mai ales pentru uz rezidential.

Aer conditionat Nordstar - KFR-35GW 12000BTU inverter
23 iulie 2012 16:42

Comandand acest produs de astazi, veti avea ocazia sa va bucurati din plin de vara, beneficiind de cele mai avansate si inteligente functii, dotarile sale fiind extrem de utile in orice decor. Printre acestea, se numara: programare pornire/oprire, modul sleep, ( aparatul se adapteaza la necesitatile de confort pe timp de noapte), distributie multidimensionala a aerului, deumidificare, fil

Aer conditionat Hitachi - Hitachi - RAS-35WX8
22 iulie 2012 17:42

Astazi va prezentam una dintre cele mai populare marci de aparate de aer conditionat din lume. Stocul nostru cuprinde o gama larga de produse care apartin acestei firme respectabile, invitandu-va sa utilizati metodele de contact preferate, afisate online. Acest model are un design placut, o garantie de 5 ani si functioneaza ireprosabil chiar si in conditii de temperatura inalte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu