joi, 9 august 2012

Modele noi pe www.aerconditionat.org

http://www.aerconditionat.org/

Aparate de aer conditionat recomandate astazi pe www.aerconditionat.org

Aer conditionat LDK 22K CH-AF - LDK 22000TU
9 august 2012 00:31

Va recomandam acest produs datorita calitatilor sale extraordinare cu care isi indeplineste sarcinile Aparatul are o garantie de 4 ani componente si 5 ani pentru compresor, de unde rezulta fiabilitatea mare a aparaturii sale termice. Opereaza inteligent indiferent de conditiile de temperatura, este dotat cu folie hidrofila de aluminiu si cu teava de cupru de cea mai buna calitate.

Aer conditionat 9000 BTU - Hitachi - RAS-09GH4
7 august 2012 23:46

Modelul de astazi este de tip split/off din gama Big Flow (viteza constanta), functionand cu un consum redus de energie, fapt ce il incadreaza in clasa de energie A. Are 5 ani garantie integrala si se remarca prin performanta sa ideala atat in conditii de temperatura foarte ridicate si extrem de scazute.
Functiile de care va veti bucura consta in: telecomanda cu tempor

Aer conditionat Neo - 9K ACS-EQC 09 LIH 9000 BTU
6 august 2012 15:38

Aparatele de aer conditionat marca Neo sunt renumite pentru raportul excelent dintre calitate si pret pe care il reprezinta. De aceea, au un succes enorm in vanzari. Va recomandam produsul de astazi pentru abilitatea sa deosebita de a crea o ambianta confortabila indiferent de vreme, si pentru inovatia cu care isi indeplineste functiile.
Acest model este dotat cu compr

Aer conditionat Airwell - 18000BTU - Airwell HHF 018
6 august 2012 15:27

Aparatul de aer conditionat pe care vi-l recomandam astazi este unul de clasa energetica cu design modern. Acesta afiseaza atat temperatura de interior, cat si cea din exterior, functionand cu un nivel de zgomot redus si dispunand de filtru fotocatalictic si antibacterian. Va garantam ca veti fi pe deplin satisfacuti de serviciile si produsele noastre.
Daca il alegeti,

Aer conditionat Nordstar - 22000BTU
5 august 2012 00:32

Va oferim posibilitatea de a achizitiona unul dintre cele mai bune aparate de aer conditionat marca Nordstar, prezentandu-va modelul de astazi. Raportul avantajos dintre calitate si pret ii va atrage si pe cei care nu au un buget foarte mare. Veti beneficia de avantaje multiple, datorita performantelor sale tehnice superioare.
Ventilatorul unitatii externe are paletele

Un comentariu: