miercuri, 1 august 2012

Promotii aer conditionat!

http://www.aerconditionat.org/

Aparate de aer conditionat recomandate astazi pe www.aerconditionat.org

Aer conditionat Platinium - 9000BTU - COL-A09 R/B
31 iulie 2012 22:18

Produsul de astazi se remarca prin raportul foarte bun dintre calitate si pret. Face parte din clasa energetica A, se adapteaza cu succes in orice interior si este extrem de practic putandu-se dimensiona in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra. Dovada interesului marcii Platinium pentru siguranta si confortul clientilor sai o constituie garantia de 2 ani a produsului.

Aer conditionat Samsung - 18000BTU - AQ18NSAN
30 iulie 2012 23:16

Produsul pe care vi-l prezentam astazi este insotit de un design modern si ofera un plus de eleganta si stil oriunde unde acesta este amplasat. Va invitam sa utilizati orice metoda de comanda preferata, pentru a beneficia de tehnologia de ultima generatie accesibila, si de servicii de montaj rapide si eficiente.
Aparatul este incorporat cu numeroase functii moderne, me

Aer conditionat 18000 BTU Inverter - Midea - MSY-18HDN1-QC2
29 iulie 2012 22:07

Produsul de astazi este de tip Inverter si functioneaza cu un consum de energie electrica cu pana la 40 mai redus decat aparatele clasice. Vi-l recomandam pentru designul sau care ofera eleganta oriunde, pentru performanta sa maxima si mai ales pentru faptul ca se adapteaza cu succes in diferite spatii cum ar fi dormitor, bucatarie, living.
Mai departe va prezentam ava

Aer conditionat Neo - 12K ACS-EQC 09 LIH 12000 BTU
28 iulie 2012 17:52

Produsul de astazi se remarca prin faptul abilitatea sa de a crea o ambianta placuta indiferent de conditiile de temperatura. Acesta are compresor japonez Toshiba, care ofera randament maxim. Achizitionand acest model, veti avea parte de confortul ideal atat acasa, cat si la birou, alaturi de satisfactia financiara si personala.
Aparatul are o capacitate de racire de 1

Aer conditionat Fujitsu - 9000BTU - ASYA09LKC / LLC Inverter
28 iulie 2012 17:36

Produsul zilei de astazi se deosebeste prin functiile sale de ultima generatie, care ofera o experienta placuta in orice incapere unde acesta este montat. Un avantaj aparte il constituie functionalitatea economica in tot timpul anului, si cu un nivel de zgomot foarte redus, permitandu-va sa va relaxati oricand doriti.
Garantia pe care v-o oferim pentru orice aparat de

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu