vineri, 3 august 2012

Recomandari aer conditionat pentru azi

http://www.aerconditionat.org/

Aparate de aer conditionat recomandate astazi pe www.aerconditionat.org

Aer conditionat Gree 24000 BTU GWH-24ND
2 august 2012 22:21

Toate aparatele de aer conditionat marca GREE dispun de o varietate de functii si de o garantie de 5 ani integral. Va recomandam acest produs, fiind unul dintre cele mai vandute modele, datorita dotarilor sale de ultima generatie. Telecomanda sa poate fi blocata pentru a impiedica operatiunile gresite, efectuate cel mai adesea de copii.
Functiile de care va veti bucura

Aer conditionat LG - 9000BTU - S 09 AHP
2 august 2012 17:21

Produsul de astazi este performant si inovator din toate punctele de vedere, facand parte din clasa energetica A. Este dotat cu sistem unic de purificare a aerului NEO Plasma care este compus din 12 filtre enzimatice si are o putere foarte mare de sterilizare. Ambianta confortabila este asigurata de compresoarele optimizate si motoarele sale performante.
Func

Aer conditionat Platinium - 9000BTU - COL-A09 R/B
31 iulie 2012 22:18

Produsul de astazi se remarca prin raportul foarte bun dintre calitate si pret. Face parte din clasa energetica A, se adapteaza cu succes in orice interior si este extrem de practic putandu-se dimensiona in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra. Dovada interesului marcii Platinium pentru siguranta si confortul clientilor sai o constituie garantia de 2 ani a produsului.

Aer conditionat Samsung - 18000BTU - AQ18NSAN
30 iulie 2012 23:16

Produsul pe care vi-l prezentam astazi este insotit de un design modern si ofera un plus de eleganta si stil oriunde unde acesta este amplasat. Va invitam sa utilizati orice metoda de comanda preferata, pentru a beneficia de tehnologia de ultima generatie accesibila, si de servicii de montaj rapide si eficiente.
Aparatul este incorporat cu numeroase functii moderne, me

Aer conditionat 18000 BTU Inverter - Midea - MSY-18HDN1-QC2
29 iulie 2012 22:07

Produsul de astazi este de tip Inverter si functioneaza cu un consum de energie electrica cu pana la 40 mai redus decat aparatele clasice. Vi-l recomandam pentru designul sau care ofera eleganta oriunde, pentru performanta sa maxima si mai ales pentru faptul ca se adapteaza cu succes in diferite spatii cum ar fi dormitor, bucatarie, living.
Mai departe va prezentam ava

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu