luni, 6 august 2012

Noile recomandari aer conditionat!

http://www.aerconditionat.org/

Aparate de aer conditionat recomandate astazi pe www.aerconditionat.org

Aer conditionat Nordstar - 22000BTU
5 august 2012 00:32

Va oferim posibilitatea de a achizitiona unul dintre cele mai bune aparate de aer conditionat marca Nordstar, prezentandu-va modelul de astazi. Raportul avantajos dintre calitate si pret ii va atrage si pe cei care nu au un buget foarte mare. Veti beneficia de avantaje multiple, datorita performantelor sale tehnice superioare.
Ventilatorul unitatii externe are paletele

Aer conditionat 12000 BTU - HAIER - HSU 12RE03/R2
4 august 2012 00:34

Produsul de astazi apartine unei firme foarte cunoscute datorita inovatiei, calitatii unice, designului elegant, pe care aceasta le furnizeaza cu fiecare model lansat. Acest aparat dispune de operare automata, de unitate exterioara compacta pentru o instalare usoara. Instalarea are loc in 48 de ore de la stabilirea tuturor detaliilor legate de comanda.
Aparatul va asig

Aer conditionat Gree 24000 BTU GWH-24ND
2 august 2012 22:21

Toate aparatele de aer conditionat marca GREE dispun de o varietate de functii si de o garantie de 5 ani integral. Va recomandam acest produs, fiind unul dintre cele mai vandute modele, datorita dotarilor sale de ultima generatie. Telecomanda sa poate fi blocata pentru a impiedica operatiunile gresite, efectuate cel mai adesea de copii.
Functiile de care va veti bucura

Aer conditionat LG - 9000BTU - S 09 AHP
2 august 2012 17:21

Produsul de astazi este performant si inovator din toate punctele de vedere, facand parte din clasa energetica A. Este dotat cu sistem unic de purificare a aerului NEO Plasma care este compus din 12 filtre enzimatice si are o putere foarte mare de sterilizare. Ambianta confortabila este asigurata de compresoarele optimizate si motoarele sale performante.
Func

Aer conditionat Platinium - 9000BTU - COL-A09 R/B
31 iulie 2012 22:18

Produsul de astazi se remarca prin raportul foarte bun dintre calitate si pret. Face parte din clasa energetica A, se adapteaza cu succes in orice interior si este extrem de practic putandu-se dimensiona in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra. Dovada interesului marcii Platinium pentru siguranta si confortul clientilor sai o constituie garantia de 2 ani a produsului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu