vineri, 29 iunie 2012

Aparate aer conditionat Haier

Haier o foarte mare producatoare de electrocasnice din China. Compania a luat fiinta in 1984, iar produsele Haier sunt vandute in peste 100 de tari din intreaga lume. Compania vinde produse si in Statele Unite prin retailerii Wal-Mart si Home Depot. Haier a intrecut Whirlpool (cel mai mare producator de electrocasnice din lume) la vanzarea de frigidere, cu 12 milioane de bucati, ajungand la o cota de 6,3% la nivel global - in 2008.
In ceea ce priveste productia de aer conditionat, Haier acopera intreaga gama de produse: aer conditionat de perete, aer conditionat portabil, aer conditionat industrial. Toate acestea dispun de functii perfomante care sunt in masura sa stabileasca confortul si celor mai exigenti dintre clienti. Alaturi de aceste functii, designul deosebit, modern este in masura sa se integreze oricarui decor.
Gama de aparate aer conditionat Haier este comercializata si in Romania si reuseste sa satisfaca complet nevoile climaterice si sa confere confortul dorit clientilor. Majoritatea firmelor de pe piata de profil comercializeaza gama completa de aparate Haier, alaturi de o oferta concreta de servicii de montaj si service de specialitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu