miercuri, 13 iunie 2012

Aer conditionat Airwell

L'Air Conditionné Entreprise (ACE) a fost prima companie care a proiectat si  produs unitati de aer conditionat in Europa. Primele sale de sisteme de racire au fost concepute pentu domeniul industrial si nu pentru cel rezidential. Trei ani mai tarziu, ACE a inceput sa se extinda, producand si aparate de aer conditionat pentru uzul rezidential si comercial,  care au fost special proiectate pentru conditiile climatice severe din coloniile franceze din Africa si tarile din Orientul Mijlociu.
Airwell initial a produs aparate de aer conditionat menite sa raceasca aparatura de uz industrial. Cu timpul, insa, activitatea companiei s-a extins si pentru domeniul rezidential. Asadar, Airwell lanseaza o noua gama de aer conditionat care sa raspunda nevoilor rezidentiale si din industria usoara. Acestea raspunde nevoilor atat printr-o serie de functii potrivite cat si printr-un design modern.
Datorita unui raport pre/calitate foarte avantajos, aparatele de aer conditionat Airwell sunt revelatia sezonului din acest an. Clientii din Romania prefera aceasta marca de aer conditionat atat pentru acasa cat si pentru institutii publice si private. In materie industriala, Airwell este printre cele mai comercializate marci de aer conditionat in Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu