joi, 14 iunie 2012

Aer conditionat Inventor

Fondata in 1966, ASSIMAKOPOULOS LTD este un jucator important pe piata greceasca & europeana de aer conditionat. Cu sediul in Atena, Grecia, oferim o gama larga de produse (aer conditionat de perete, casete, tavan, podea, rezidential, incastrat, comercial, acoperisuri, chillere, ventiloconvectoare, cuptoare gaz si perdele de aer), combinate cu cele mai competitive preturi disponibile pe piata, care le vinde dinamic in Grecia si Europa.
Cheia succesului unitatii de aer conditionat Inventor este aceea ca sunt proiectate ca sa raspunda nevoilor tot mai diversificate ale individului modern. Dotate cu functii eficiente, acestea asigura confortul dorit in cel mai scurt timp. In acelasi timp, aparatele de aer conditionat Inventor ofera satisfactie prin preturi dintre cele mai avantajoase.
Daca doriti un aparat cu adevarat eficient, atunci puteti apela la firmele din domeniu. Majoritatea firmelor specializate in comercializare aer conditionat, ofera o gama variata de aer conditionat Inventor atat de uz rezidential cat si industrial. Acestea ofera atat gama completa de modele cat si servicii suplimentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu