vineri, 22 iunie 2012

Aparate aer conditionat Daikin

Compania a fost fondata in 1924 de catre Akira Yamada, in Osaka, Japonia. Daikin a fost infiintata ca o societate chimica, cu accent pe sistemele de aer conditionat. Ea si-a diversificat de la divizia sa de productie pentru a profita de experienta in chimie de fluor. Daikin Industries, Ltd. Este prezenta si in China, Australia, India, Asia de Sud, Europa si America de Nord.
Ca producator de aer conditionat Daikin vine cu o gama de aparate performante atat pentru uzul rezidential cat si pentru cel industrial. Daikin si-a concentrat eforturile si cunostintele pentru a crea aparate de aer conditionat adaptate conditiilor de mediu in schimbare continua dar si nevoilor tot mai exigente ale clientilor actuali.
Dintre tarile europene in care Daikin comercializeaza aparate de aer conditionat, este si Romania. Exista la ora actuala o retea de distrubutie aparate aer conditionat Daikin la nivelul intregii tari. Daca sunteti in cautarea unui aparat Daikin, atunci puteti consulta oferta firmelor din domeniu. Cu siguranta veti gasi o gama completa de aparate dar si servicii suplimentare pentru acestea.

Un comentariu: