joi, 14 iunie 2012

Aer conditionat Hitachi

Grupul Hitachi activeaza in diverse domenii, de la infrastructura sociale la electrocasnice, materiale, logistica si servicii. Obiectivul Hitachi este acela de a cauta in mod constant sa se adapteze vietii si stilului de viata din viitoare epoca. Aceasta perspectiva este exprimata si de  sloganul companiei: "Inspire Next". Dorim sa devenim o companie puternica, care sa se dezvolte pe parcursul secolului 21, contribuind la imbunatatirea vietii societatii, la crearea confortului si prosperitatii.
Unul din principalele segmente ale activitatii Hitachi este reprezentat de proiectarea si producerea de aer conditionat performant, adaptat nevoilor actuale ale clientilor. Aparatele sunt produse pentru a rapunde oricaror conditii climaterice si de design. Daca veti alege marca Hitachi va veti putea bucura de performanta la cele mai mici preturi.
Pe aceste considerente, firmele specializate in comercializarea de aer conditionat, au optat si pentru gama de aparate marca Hitachi. Asadar, majoritatea acestora va ofera o gama completa de aer conditionat atat pentru uzul rezidential cat si pentru cel industrial. Alaturi de oferta de aparate, clientii vor putea beneficia si de garantia producatorului si de servicii montaj si service specializat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu