miercuri, 20 iunie 2012

Aparate aer conditionat Whirlpool

Whirlpool este o companie din Statele Unite si cea mai mare productoare de electrocasnice din lume. A fost infiintata in anul 1911 si are afaceri de 19 miliarde USD anual, si 70.000 de angajați. Compania este prezenta si in Romania, unde deruleaza afaceri de 60 milioane Euro si are o cota pe piața de electrocasnice de aproximativ 15%.
Pe langa electrocasnice de cea mai buna calitate, Whirlpool este si producatorulul unei game de cea mai buna calitate de aer conditionat. Ca si celelalte produse ale acestei marci, aerul conditionat dispune de functii performante si de un design de exceptie. Calitatea se va simti inca de la primele utilizari.
Whirlpool in Romania este comercializat de majoritatea firmelor de aer conditionat. Datorita popularitatii marcii in randul consumatorilor, aceste firme aleg sa ofere intreaga gama de aer conditionat dar si o serie de servicii complementare. Asadar, aparatele de aer conditionat achizitionate, vor fi insotite de servicii de montaj , garantie si service de specialitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu