miercuri, 13 iunie 2012

Aer conditionat Midea

Infiintata in 1968, Midea Group este un conglomerat global si modern de afaceri angajate in principal in industria de aparate de uz casnic, precum si domeniile de real estate si logistica. Grupul este, de asemenea, una dintre cele mai mari baze de productie si export de aparate electrice in China.
In ceea ce priveste productia de aer conditionat, Midea Group este unul din cei mai cunoscuti producatori din China si din intreaga lume. Producatorul s-a preocupat sa doteze gama de aparate de aer conditionat cu functii mperformante menite sa ofere consumatorului modern, confortul dorit. In gama de aer conditionat Midea, veti gasi atat aparate de uz rezidential cat si industrial.
Datorita functiilor exceptionale si tuturor avantajelor oferite, gama de aer conditionat Midea este una din cele mai comercializate pe piata din Romania. Majoritatea firmelor de pe piata locala, ofera atat o gama completa de produse dar si servicii de cea mai buna calitate. Dotata cu o serie de filtre si functii performante dar si cu un design modern, aparatele din gama Midea sunt alegerea perfecta pentru acest an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu