luni, 25 iunie 2012

Aparate aer conditionat Samsung

Samsung Group este una din cele mai mari companii  din Coreea de Sud si a fost infiintata in 1938, avand ca obiect principal de activitate productia de produse electronice si IT. Aceasta  este numarul 1 mondial in producția de memorii, monitoare TFT și telefoane CDMA. Samsung numara aproximativ 188.000 de angajati in 185 de birouri din 65 de tari, si este alcatuita din opt divizii principale de afaceri.
Pentru aceia dintre dumneavoastra care sufera de astm sau alergii diverse, aparatele de aer conditionat Samsung reprezinta o solutie potrivita si moderne. Aceste aparate sunt dotate cu functii diverse si filtre care vor curata aerul din incapere si vor crea celor care-l aleg, confortul dorit. Samsung doreste sa ofere clientilor in tot ceea ce produce calitate si fiabilitate si de aceea si aerul conditionat se incadreaza in aceste repere.
Datorita calitatii, Samsung aparate de aer conditionat, a capatat tot mai multa popularitate in randul parterilor si clientilor. Acest lucru se produce atat in Romania cat si peste tot in lume. Exista multe firme nationale in domeniu care au ales sa faca cunoscuta oferta Samsung de aer conditionat si va ofera o gama completa la cele mai bune preturi.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu