joi, 7 iunie 2012

Aer conditionat Yamato

Yamato Corporation este o firma japoneza implicata in proiectarea, dupravegherea si construirea de instalatii aer conditionat si echipamente industriale de igiena. In special se ocupa de producerea de sisteme aer conditionat de cea mai buna calitate dar si de echipamente de depozitare si transportare produse alimentare la rece.
In Romania este cunoscuta in special pentru producerea de echipamente de aer conditionat de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase. Echipamentele de climatizare ofera performanta dorita la cele mai mici preturi. Cu un design modern, atractiv, aparatele de aer conditionat Yamato, reusesc sa satisfaca toate asteptarile clientilor care le aleg.
Datorita cautarii lor, foarte multe firme din domeniu au ales sa comercializeze aparate aer conditionat yamato. Asadar, oferta de pe piata de specialitate din Romania, va ofera gama completa de aparate climatizare Yamato. Pe langa aceasta, firmele specializate va ofera si servicii de montaj, garantie si service de calitate superioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu