marți, 12 iunie 2012

Aer conditionat Gree

Gree Electrical Appliances Inc din Zhuhai, China reprezinta unul din cei mai mari producatori in echipamente de aer conditionat din China. Gree are astazi patru puncte de productie. Cea mai mare fabrica se afla chiar in cadrul cartierului general al corporatiei din Zhuhai si cunoaste o suprafata de 600,000 de mp. De asemenea are fabrici in Danyang, in Provincia Jiangsu, Chongquing si Brazilia in America de Sud.
Gree oferta atat aer conditionat pentru uz rezidential cat si industrial. Aparatele de aer conditionat de la Gree ofera calitate si fiabilitate la preturi surprizator de mici. Echipamentele Gree sunt comercializate in peste 70 de tari si tinde sa se extinda tot mai mult. Aparatele produse sunt testate in cele mai dificile conditii climaterice pentru a garanta calitate clientilor.
Marca Gree se comercializeaza si in Romania si cunoaste o mare popularitate in randul clientilor. Majoritatea firmelor din domeniu ofera clientilor lor gama completa de aer conditionat dar si o serie de servicii de cea mai buna calitate. Toate firmele in domeniu ofera garantia producatorului dar si servicii de montaj si service specializate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu